Desenvolupament i salut mental

Desenvolupament i salut mental. El valor de l'atenció en la primera infància.
Autor: Francesc Cantavella Cerdà.

ISBN: 978-84-475-3133-2

Data d’edició: 2007

Publicacions i Edicions:


Accedeix a l’eBook »

“En matèria de prevenció hem d’admetre que el pediatra està en una posició clau per moltes raons. Una d’elles ja ho justifica: mitjançant l’aplicació pràctica dels conceptes de risc, competència i vulnerabilitat, el pediatra pot detectar que el bon desenvolupament d’un infant pot estar compromès”

Francesc Cantavella


Desenvolupament i salud mental ens mostra una visió diferent del nen, en especial del nadó. Temes fonamentals com la salut mental, les capacitats del nen, el seu desenvolupament, la prevenció, les particularitats dels nadons, els afectes, la malaltia, etc., fan d’aquest llibre una lectura vàlida i singular per als profesionals relacionats amb la infància. Totes les persones interessades en les peculiaritats de la vida dels nens poden trobar elements per a la seva comprensió.[…]

Publicat a Llibres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*